TOSIMIES ei tykkää krääsästä, vaan haluaa laadukkaat lahjat. | Nopea ja ILMAINEN toimitus!

Avainlippu ja Design from Finland tunnukset Tosimiehen puukolle

Suomalaista suunnittelua ja työtä

Suomalaisen Työn Liitto tekee töitä sen eteen, että suomalaisen työn arvostus kasvaa ja suomalainen työ menestyy. Heiltä voi anoa tuotteille kotimaisesta suunnittelusta ja työstä kertovia tunnuksia.

Kupilkan kuksalla ja Ukko Finlandin Ukkomatti taskumatilla oli jo ennestään sekä Avainlippu että Design from Finland tunnukset. Tosimiehen lahjakauppa teettää puukot Köyliöläisellä puukkosepällä, Jarmo Hakkaraisella ja halusi lähteä hakemaan myös näille tuotteille ko. tunnuksia.

Design from Finland puukko

Avainlippu tunnus

Avainlippu on merkki Suomessa valmistetusta tuotteesta ja sitä voidaan käyttää myös merkkinä suomalaisesta palvelusta. Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt Avainlippu tunnuksia jo vuodesta 1965 asti ja tunnuksia on myönnetty yli 4700kpl. Kriteereinä merkille on tuotteen kotimaisuusaste aina raaka-aineista valmistukseen. Yrityksille Avainlippu onkin usein myös arvokysymys ja tunnuksesta osataan olla ylpeitä!

Ostettaessa Avainlippu tunnuksella merkitty tuote tehdään samalla myös vastuullinen valinta suomalaisen työn ja työpaikkojen puolesta.

Tosimiehen puukon osalta kriteerit kotimaisista raaka-aineista ja kotimaisesta työstä täyttyivät hyvin ja liitto myönsi merkin käyttöoikeuden kesällä 2020 Lalli-puukolle, joka on puukon "virallinen" nimi.

Tehty Suomessa

Design from Finland

Design from Finland on Suomalaisen Työn Liiton uudempi tunnus, joka on otettu käyttöön vuonna 2011 ja se on merkki suomalaisesta suunnittelusta. Merkkejä on myönnetty jo vajaa 600kpl. Merkillä halutaan lisätä kiinnostusta Suomessa suunniteltuihin tuotteisiin ja vaikuttaa merkin avulla myös kuluttajien ostopäätöksiin. Tällä tunnuksella halutaan tukea myös kansainvälistä kasvua ja tehdä Suomea tunnetuksi suomalaisen muotoilun kautta.

Merkin käyttöoikeuden myöntäminen vaatii yksityiskohtaisia tietoa tuotteen koko prosessista aina suunnittelusta, suunnittelijan taustasta, tuotteen valmistukseen. Läpinäkyvä tuotantoketju on oleellinen niin tälle merkille kuin Avainlippu merkillekin.

Tosimiehen lahjakauppa sai kotimaisille käsityönä tehdyille Lalli-puukoilleen myös tämän tunnuksen alkusyksystä 2020.

Ja kyllä, olemme ylpeitä tästä merkistä!

Design from Finland

 Siirry verkkokauppaan tästä →

Voit kommentoida blogi-kirjoitusta oheisella Jätä kommentti -lomakkeella, kommenttisi julkaistaan automaattisesti heti kirjoituksen alle. Kiitos palautteesta ja kommenteista etukäteen. ↓ ↓ ↓

8107 kommenttia

 • BTC may be the latest or last chance to get rich in this era. It will reach $200000 next year or the next year.

  Think about only $2 a few years ago. Come to the world’s largest and safest virtual currency exchange to reduce the handling fee. Don’t miss the most important opportunity in life

  https://hi.switchy.io/5dyf

  DannyOxice
 • chloroquine side effects hydroxychloroquine online

  Aminiabiari
 • hydroxychloroquine tablets how to make hydroxychloroquine at home

  IgnickNeice
 • hydroxychloroquine for covid 19 plaquenil generic

  emerpithCreessy
 • buy chloroquine singapore chloroquine side effects

  Poiscorinkili

Jätä kommentti