TOSIMIES ei tykkää krääsästä, vaan haluaa laadukkaat lahjat. | Nopea ja ILMAINEN toimitus!

Avainlippu ja Design from Finland tunnukset Tosimiehen puukolle

Suomalaista suunnittelua ja työtä

Suomalaisen Työn Liitto tekee töitä sen eteen, että suomalaisen työn arvostus kasvaa ja suomalainen työ menestyy. Heiltä voi anoa tuotteille kotimaisesta suunnittelusta ja työstä kertovia tunnuksia.

Kupilkan kuksalla ja Ukko Finlandin Ukkomatti taskumatilla oli jo ennestään sekä Avainlippu että Design from Finland tunnukset. Tosimiehen lahjakauppa teettää puukot Köyliöläisellä puukkosepällä, Jarmo Hakkaraisella ja halusi lähteä hakemaan myös näille tuotteille ko. tunnuksia.

Design from Finland puukko

Avainlippu tunnus

Avainlippu on merkki Suomessa valmistetusta tuotteesta ja sitä voidaan käyttää myös merkkinä suomalaisesta palvelusta. Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt Avainlippu tunnuksia jo vuodesta 1965 asti ja tunnuksia on myönnetty yli 4700kpl. Kriteereinä merkille on tuotteen kotimaisuusaste aina raaka-aineista valmistukseen. Yrityksille Avainlippu onkin usein myös arvokysymys ja tunnuksesta osataan olla ylpeitä!

Ostettaessa Avainlippu tunnuksella merkitty tuote tehdään samalla myös vastuullinen valinta suomalaisen työn ja työpaikkojen puolesta.

Tosimiehen puukon osalta kriteerit kotimaisista raaka-aineista ja kotimaisesta työstä täyttyivät hyvin ja liitto myönsi merkin käyttöoikeuden kesällä 2020 Lalli-puukolle, joka on puukon "virallinen" nimi.

Tehty Suomessa

Design from Finland

Design from Finland on Suomalaisen Työn Liiton uudempi tunnus, joka on otettu käyttöön vuonna 2011 ja se on merkki suomalaisesta suunnittelusta. Merkkejä on myönnetty jo vajaa 600kpl. Merkillä halutaan lisätä kiinnostusta Suomessa suunniteltuihin tuotteisiin ja vaikuttaa merkin avulla myös kuluttajien ostopäätöksiin. Tällä tunnuksella halutaan tukea myös kansainvälistä kasvua ja tehdä Suomea tunnetuksi suomalaisen muotoilun kautta.

Merkin käyttöoikeuden myöntäminen vaatii yksityiskohtaisia tietoa tuotteen koko prosessista aina suunnittelusta, suunnittelijan taustasta, tuotteen valmistukseen. Läpinäkyvä tuotantoketju on oleellinen niin tälle merkille kuin Avainlippu merkillekin.

Tosimiehen lahjakauppa sai kotimaisille käsityönä tehdyille Lalli-puukoilleen myös tämän tunnuksen alkusyksystä 2020.

Ja kyllä, olemme ylpeitä tästä merkistä!

Design from Finland

 Siirry verkkokauppaan tästä →

Voit kommentoida blogi-kirjoitusta oheisella Jätä kommentti -lomakkeella, kommenttisi julkaistaan automaattisesti heti kirjoituksen alle. Kiitos palautteesta ja kommenteista etukäteen. ↓ ↓ ↓

3087 kommenttia

 • https://writemyessaytd.com/ essay writing services do your homework i need help writing a paper for college writing service

  Hazelfuh
 • my essay writer [url=https://writeanessayxl.com/ ]cheap essay writer [/url] persuasive essay writer essay writers https://writeanessayz.com/

  Carloscrutt
 • https://writeanessay24.com/ buy cheap essay essay bot college essay writing service dissertation online

  Williamnok
 • help me with my homework writing paper doing homework https://writemyessayfst.com/

  AnthonyIrort
 • https://chloroquinedoge.com/ hidroxicloroquina [url=https://chloroquineef.com/ ]doctors prescribing hydroxychloroquine near me [/url] hydroxyquine

  IgnickNeice

Jätä kommentti