TOSIMIES ei tykkää krääsästä, vaan haluaa laadukkaat lahjat. | Nopea ja ILMAINEN toimitus!

Mitä tuotteita valitsen verkkokauppaani?

Suomalaista käsityötä

Aloin miettimään tuotteita siitä lähtökohdasta, että mitä itse haluaisin antaa tai saada lahjaksi. Vastaus oli aika selkeä, haluan myydä ainoastaan laadukkaita suomalaisia tuotteita, sellaisia mitä on mukava antaa ja saada lahjaksi.

Isän tekemät puukot

Aiemmassa kirjoituksessani jo kerroinkin, että varsinainen idea koko verkkokaupasta lähti siitä, että isäni on tehnyt vuosikymmeniä käsityönä upeita puukkoja ja halusin, että ne saataisiin verkkoon myyntiin.

Pyörittelin pitkään ajatusta, että lähtisin myymään pelkkiä puukkoja, mutta aikani ajatusta pyöritellessä selkiytyi ajatus, että en tavoittelisi kohderyhmänä pelkästään erämiehiä, vaan haluan verkkokauppaani myös ne henkilöt, jotka etsivät lahjoja miehille. Puukkohan on ollut perinteisesti hyvä ja käytännöllinen lahjaidea miehille!

Huikean hienot taskumatit

Ukko Finlandin Ukkomatti 100 original takumatin kirjasin aika pian Trellon verkkokauppa projekti-listalleni, yrityksen huikean kauniit tuotteet olivat ennestään tuttuja ja tiesin ne laadukkaiksi ja halutuiksi tuotteiksi.

Eli kyllähän kaikki tuotteet tulee valittua siitä lähtökohdasta, että ne miellyttää omaa silmää! Tämä teräksinen taskumatti sujahtaa yhtä sujuvasti sekä omaan Kånkenin retkireppuun, että Marimekon käsilaukkuun.

Kuksa, jossa hyvä suutuntuma

Tottakai eränkävijälle tarvitaan myös kuksa mukaan, niiden etsimisessä ja testaamisessa menikin kaikista pisimpään. Se miksi en meinannut löytää juuri tähän verkkokauppaan sopivaa kuksaa juonsi juurensa varmasti omaan lapsuuteeni. Kiersimme lapsuudenkodissani joka vuosi lapissa ja pohjoisen myyntipisteistä oli tarttunut vuosien varrella monenlaisiakin kuksia mukaan, mutta aina vaan tuntui, että ne olivat omiin suupieliini joko liian paksureunaisilta tai niistä jäi joku käsittelyöljyn tuntu tai jopa maku suupieliin. Kupilkan kuksat olivat varsinainen löytö! Niissä oli juuri sitä ekologista henkeä, mitä haluan omaan kauppaani ja näissä suutuntuma oli myös juuri se mitä kaipasin! Nämä kuksat olivat todellakin omaan makuuni.

Karamelliä mukaan tietysti

Itse salmiakin suurkuluttajana tiesin, että haluan kaikkiin lahjapaketteihin hieman karkkia myös mukaan. Täydellinen lahja kun sisältää jotain suomalaista, jotain käyttötuotetta ja tietysti jotain syötävää. Verkkokaupan tuotteet on niin perinteisiä suomalaisia tuotteita, että niiden seuraan sopii täydellisesti suomalainen Fazerin klasikko, Super Salmiakki. Tämä herkku on maistunut suomalaisille salmiakkisuille jo vuosikymmenten ajan ja aski kulkee kätevästi mukana kaikkiin tilanteisiin, jotka vaativat salmiakkia! Valinta oli helppo!

Kauniit lahjapakkaukset

Heti alusta asti pidin selvänä sitä, että jos myydään lahjoiksi tarkoitettuja tuotteita, niin ne pitää olla kauniissa ja tuotteiden arvoisissa laadukkaissa lahjapakkauksissa. Miehille suunnattuja lahjoja kun löytyy lukuisista verkkokaupoista, niin halusin, että juuri ne kauniit lahjapakkaukset ovat Tosimiehen lahjakaupan SE juttu.

 

Voit kommentoida blogi-kirjoitusta oheisella Jätä kommentti -lomakkeella, kommenttisi julkaistaan automaattisesti heti kirjoituksen alle. Kiitos palautteesta ja kommenteista etukäteen. ↓ ↓ ↓

Jätä kommentti