TOSIMIES ei tykkää krääsästä, vaan haluaa laadukkaat lahjat. | Nopea ja ILMAINEN toimitus!

Joululahja miehelle

Joulu lähestyy! Mitä ostaa joululahjaksi miehelle, poikaystävälle tai isälle?

Jouluna halutaan muistaa läheisiä lahjoilla ja joka vuosi on mielessä sama kysymys, mitä ostaa joululahjaksi miehelle? Mikä olisi mieluisin joululahja isälle tai poikaystävälle? Valitsenko lahjaksi käyttötavaraa, ylellisiä luksutuoteita, pehmeitä lahjoja vai mikä olisi tänä vuonna se paras joululahja miehelle? Entä mikä on oma budjetti joululahjoihin?

Olisiko tänä vuonna ideaa ostaa joululahjoiksi kimppalahjoja, kerätä läheisten kanssa budjetit yhteen ja ostaa vaikka yksi tai kaksi kalliimpaa laadukasta lahjaa? 

Joululahja miehelle - Tosimiehen lahjakauppa

Paras joululahja miehelle, isälle ja isoisälle

Paras joululahja isälle tai isoisälle ei aina ole se kaikista kallein lahja, vaan omien lasten ja lastenlasten yhdessä tekemät lahjat ovat niitä, mistä jää usein parhaat muistot! Hyvä idea isän joululahjaksi on myös se, että ostetaan joku valmis mieluisa joululahja ja lapset askartelevat siihen joulukortin mukaan.

Mikä on paras joululahja miehelle? Tähän ei ole onneksi olemassa yhtä oikeaa vastausta! Jotta löydät tänä vuonna sen parhaan joululahjan miehellesi, mieti joululahjan saajaa, hänen elämäänsä, harrastuksia ja arjen oloa, näistä löytyy yleensä parhaat lahjavinkit.

Tosimiehen joululahjavinkit

Hyviä ja toimivia teemoja miesten joululahjoissa on esimerkiksi:

 • ulkoiluvaatteet ja -varusteet
 • alusvaatteet
 • parranhoitovälineet
 • kylpytakit
 • ruuanlaittoon ja ruokailuun liittyvät tarvikkeet
 • sääasemat
 • erikoisoluet
 • herkkuelintarvikkeet
 • autonhoitoon liittyvät tarvikkeet
 • elämyslahjakortit
 • matkalahjakortit

Joululahjavinkit miehille

KATSO PARHAAT JOULULAHJAT →

Joululahjaksi miehelle käytännölliset ja erähenkiset valmiit lahjasetit!

Miesten joululahjoissa toistuu usein teemat luonto, retkeily ja ulkoilu. Tämän kategorian alta löytyy joululahjoiksi miehille niin vaatteita, varusteita kuin erätarvikkeita.

Tosimiehen lahjakaupan kotimaiset lahjasetit toimivat äärettömän hyvin joululahjoiksi niin miehelle, poikaystävälle, isälle, isoisälle, veljelle tai kenelle vaan, ketä haluat lahjalla muistaa! Laadukkaat tuotteet on valmiiksi kauniissa lahjapaketeissa, joka on näyttävä sellaisenaan ja mukava antaa sekä saada lahjaksi.

Erähenkiset ja käytännölliset lahjat sopivat hyvin niin metsästystä, kalastusta tai vaellusta harrastaville miehille, mutta samoin myös isänmaata ja kotimaisuutta arvostaville miehille.

Parhaat lahjat miehille_tosimiehen lahjakauppa

Ekologiset ja vastuulliset joululahjat miehille

Ekologisuus ja tuotannon vastuullisuus on nostanut viimevuosina päätään ja onneksi joululahjoja mietitään nykyään paljon myös näidenkin arvojen pohjalta. Missä joululahjat on valmistettu? Mistä tuotteen raaka-aineet tulevat? Millainen on tuotteen koko ketju raaka-aineista tuotannon kautta lahjan saajalle joulukuusen juurelle. Me kaikki voimme vaikuttaa omilla valinnoillamme, pienilläkin valinnoilla on iso merkitys. Suosi suomalaista, osta kotimaista!

Joululahja netistä

Tosimiehen lahjakauppa on verkkokauppa, josta saat tilattua joululahjat vaivattomasti netistä. Vältä ruuhkaiset kauppakeskukset tee joululahjojen vertailut ja ostokset suoraan netissä. Verkkokaupassa asioidessa ei tarvita maskia eikä käsidesiä, vaan asiointi on helppoa, turvallista ja vaivatonta.

Voimme toimittaa valmiit kauniit joululahjat myös suoraan lahjan saajalle. Ilmoita joululahjan saajan yhteystiedot tällöin ostoskorin lisätiedot kohdassa.

OSTA JOULULAHJAT NETISTÄ →

Avainlippu ja Design from Finland tunnuksen saaneet joululahjat miehille

Joululahjaksi miehille kotimaimaista käsityötä, Suomessa suunniteltua ja valmistettua, tämä on hyvä perusta miesten joululahjojen valinnassa! Kotimaisen joululahjan ostaminen on usein myös arvovalinta joululahjan ostajalle ja on selkeä viesti arvomaailmasta myös lahjansaajalle. Suomi suomalaista!

#avainlippu #designfromfinland #vastuullisuusteko

Suomalaista käsityötä joululahjaksi, avainlippu ja Design from Finland

KATSO JOULULAHJAT TÄSTÄ →