TOSIMIES ei tykkää krääsästä, vaan haluaa laadukkaat lahjat. | Nopea ja ILMAINEN toimitus!

Suomalaista käsityötä lahjaksi

Tosimiehen lahjakauppa on miehille suunnattujen lahjojen verkkokauppa, jossa myydään suomalaista, kestävää ja ekologista käsityötä. Kotimainen käsityö on aina turvallinen, laadukas ja vastuullinen valinta lahjaksi.

Finnish handicrafts, Suomalaista käsityötä

Suomalaista käsityötä ja muotoilua

Kaikki tuotteemme on Avainlippu tuotteita, joka on merkki suomalaisesta työstä. Valitsemalla kotimaisen, Suomessa valmistetun tuotteen, teet ekologisen valinnan ja samalla työllistät suomalaisia yrittäjiä sekä heidän työllistämiään henkilöitä.

Tuotteillamme on myös Design from Finland tunnukset, tämä tunnus on merkki siitä, että tuote tai palvelu on muotoiltu Suomessa ja sen ammattimaiseen muotoiluun on investoitu.

Suomalaista muotoilua ja tuotantoa

OSTA SUOMALAISTA KÄSITYÖTÄ →

Vastuullista kotimaista tuotantoa

Tuotteemme on valittu niin, että ne ovat kestäviä ja pitkäikäisiä, käytännössä lähes ikuisia tai ainakin korjattavissa. Mediassa puhuttaan paljon kuluttamisesta, kestävästä kehityksestä, tuotteiden vastuullisesta tuottamisesta, hiilijalanjäljestä sekä Konmari- ja  Zero waste elämäntavoista, tämä kaikki on merkki siitä, että tuotteiden alkuperästä ja niiden tuotantoketjusta ollaan kiinnostuneita. Tuotteidemme valmistajat avaavat mielellään tuotteiden raaka-aineiden alkuperää, tuotantoketjua ja yritystensä toimintamalleja hyvin avoimesti ja läpinäkyvästi. 

Tuotteiden hinta ja alkuperämaa

Monesti verkosta ostettaessa etsitään sitä halvinta hintaa tuotteelle ja tuotteita tilataan tämän takia usein ulkomailta. Tuotteen hinta koostuu aina yrityksen investoinneista tuotteeseen, suunnittelusta, materiaalien kustannuksista ja tuotannosta sekä tiestysti myös yrityksen palkkakustannuksista. Ostamalla tuotteen toiselta puolelta maailmaa, teet tietoisen valinnan myös siitä, että tuote matkustaa Suomeen tuhansia kilometrejä. Esimerkiksi Kiinasta on Suomeen n. 6000km matka. Mikä on tämän matkan ilmastovaikutus? Ostamalla kotimaisen tuotteen voit varmistua myös siitä, että tuotteen raaka-aineet on tutkittuja ja turvallisia, tuotteita tekevät täysi-ikäiset aikuiset ihmiset, jotka saavat asianmukaista palkkaa omasta työstään ja tuotteen kuljetusmatkat on kohtuullisia.

Pienillä valinnoilla iso vaikutus

Kun teet verkkokaupoissa ostoksia, vertaile tuotteet jo etukäteen ja tee ainoastaan harkittuja ostopäätöksiä. Huomioithan myös, että tuotteiden palauttaminen nostaa hiilijalanjälkeä eli palauta aidosti vain silloin, kun tuote ei vastaa mielikuvaasi tai on viallinen. Omalla toimintamallillasi pystyt vaikuttamaan näin ollen tärkeisiin ympäristöasioihin. Pienillä valinnoilla ja toimitatavoilla on iso merkitys.

 

Suomalaista työtä banneri

OSTA SUOMALAISTA KÄSITYÖTÄ →